GRATIS VERZENDING V.A. €30 • 🚀 • 1 + 1 GRATIS 💰

ONS VERHAAL

 THE buubs BEGINNINGS

Toen één van de founders van buubs up de trouwjurk van haar dromen had gevonden, liep ze tegen een probleem aan. Een geschikte bh voor onder de jurk was in geen velden of wegen te bekennen. Natuurlijk had ze voor een andere jurk kunnen kiezen, maar goed, je droomjurk schuif je niet zomaar aan de kant.

Wat volgde was een lange en vermoeiende zoektocht naar een product waarmee ze zorgeloos en zelfverzekerd de mooiste dag van haar leven kon vieren. Helaas bleken de opties in Nederland - en zelfs in Europa - op één hand te tellen en allesbehalve bevredigend. Aan de andere kant van de wereld leek het hoopvoller, maar met de hoge verzendkosten, btw-bedragen en invoerrechten kwam er money-wise nog net geen trouwjurk bij. En dan moet je nog maar hopen dat wat je ontvangt, is wat je zoekt.

Gelukkig bleek dat het geval: ‘casestudy’ #143 was een schot in de roos. De stevige, katoenen zelfklevende bh voelde aan als een tweede huid en deed precies wat-ie moest doen: de boel flink liften en deze minimaal een dag lang op z’n plaats houden. Speciaal lift-tape bleek de perfecte aanvulling: die borsten konden, zónder het dragen van een klassieke bh, geen kant meer op en de jurk zat als gegoten.

En niet alleen de bruid, maar ook de halve bridal party stortte zich op dat briljante ‘decolletape’, dat onder zo’n beetje iedere outfit het mooist én meest comfortabel bleek. De grote vraag: waarom was dit product in hemelsnaam niet makkelijker, sneller en dichterbij huis verkrijgbaar? Zelfs good ol’ Joost had geen idee en al gauw was buubs up een feit.

We ontwikkelden een eigen lijn met producten speciaal voor de Nederlandse markt, waar vrouwen gemiddeld een D-cup hebben. Een cupmaat waarbij bh-loos de straat op gaan dikwijls een no go is en over volledige bewegingsvrijheid zonder striemen van te strakke bandjes enkel te fantaseren valt. Dankzij buubs up komt daar eindelijk verandering in. Een natuurlijk, ademend, water- én sweatproof product uit eigen land dat iedere borst - ongeacht maat, vorm of kleur - helpt de zwaartekracht te overwinnen. Da’s toch wat iedere vrouw in huis moet hebben?

Dus free your front. 
b
uubs up, bras down

 

buubs up oprichters