GRATIS VERZENDING V.A. €30 ‱ 🚀 ‱ 1 + 1 GRATIS 💰

FAQ

BESTELLINGEN

HOE SNEL KAN IK MIJN BESTELLING VERWACHTEN?

Alle bestellingen worden binnen drie tot vijf werkdagen bezorgd.
LET OP: deze levertijden zijn gebaseerd op een schatting van onze distributiepartners. Feestdagen, stakingen en andere onvoorziene gebeurtenissen (corona is still bitching đŸ–•đŸŒ) kun mogelijk vertraging tot gevolg hebben.

HOE KAN IK MIJN BESTELLING BETALEN?

Je kunt je bestelling via onze webshop op verschillende manieren betalen. Wij accepteren:

🍉 iDeal
🍉 Maestro
🍉 Mastercard
🍉 Visa
🍉 American Express
🍉 Apple Pay
🍉 Google Pay
🍉 PayPal
🍉 Shop Pay
🍉 Bancontact

KAN IK PRODUCTEN RETOURNEREN?

Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Jammer! Uiteraard kun je de producten aan ons retourneren. Neem uiterlijk 14 dagen na aankoop contact met ons op via support@buubs-up.nl voor de retourinstructies.

Retourneer je een complete bestelling? In dat geval vergoeden we het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen na de retourmelding. Retourneer je enkel een deel van de bestelling? Dan vergoeden we het aankoopbedrag van de teruggestuurde producten. De verzendkosten voor een retourpakket zijn voor rekening van de koper.

LET OP: om hygiënische redenen mogen buubs up 'no bra-borstlifttape', 'no bra-borstlift patches' en 'tepelcovers' enkel ongeopend retour. De producten moeten in de originele verpakking zitten, waarvan geen enkele seal verbroken of beschadigd is. Automatisch houdt dat in dat de producten ongebruikt zijn.

MIJN PAKKET IS NIET AANGEKOMEN. WAT MOET IK DOEN?

Wat vervelend! Stuur een mail naar support@buubs-up.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

MERK EN PRODUCTEN

WIE ZITTEN ER ACHTER buubs up?

Hi there! Wij zijn Maria Cristina en Justine, vriendinnen en oprichters van buubs up. Wij kennen elkaar nu bijna negen jaar en hebben elkaar ontmoet via onze hubbies. Naast onze humor, vriendenkring, zwak voor lekker (Italiaans) eten en vakantiebestemmingen is er nog iets dat we gemeen hebben: grote borsten. Die overeenkomst resulteerde dit jaar in buubs up. Lees híer hoe we op het idee voor ons bedrijf zijn gekomen.

WAT IS buubs up?

buubs up is het eerste Nederlandse merk dat verschillende, effectieve oplossingen biedt voor een tijdelijke borstlift. Wij vinden dat de maat van je borsten en het 'moeten' dragen van een bh je kledingkeuze niet zouden mogen beïnvloeden. Met alle producten die we maken - waarmee we de steun van een bh creëren zónder dat je er één aan hoeft - willen we bijdragen aan het zelfvertrouwen en vrijheidsgevoel van vrouwen. buubs up helpt iedere borst - ongeacht cupmaat of vorm - helpt de zwaartekracht te overwinnen.

WAAROM WERKT buubs up WEL, IN TEGENSTELLING TOT VEEL ANDERE BORSTLIFTPRODUCTEN?

Onze tapes en patches bestaan voor 97% uit ademend en zacht, maar zeer stevig katoen, en 3% spandex voor de ultieme stretch. Siliconen en polyester komen er niet aan te pas, wat maakt dat zakken of loslaten onmogelijk is. Dat is mede dankzij de oersterkte heat activated glue in het speciale, opengewerkte golfpatroon, dat zweten voorkomt en tevens niets aan kracht verliest bij het stretchen van de producten. Daarnaast is buubs up aan te passen voor letterlijk iedere outfit, waar andere 'borstlift' items slechts 1 oplossing (strapless, backless, etc.) bieden. Omdat het materiaal aanvoelt als een tweede huid, ervaar je optimaal comfort en voel je het eigenlijk niet zitten, terwijl je borsten wel ondersteund worden zoals door een bh. Lees hier meer over op onze WAAROM buubs up-pagina.

HOE PREP IK MIJN HUID VOORDAT IK DE TAPES OF PATCHES GEBRUIK?

Zorg voor een schone, 100% droge huid, volledig vrij van lotions en crÚmes. Laat de bodylotion na een douche dus even voor wat-ie is, omdat het materiaal van de tapes en patches anders niet aan je huid kan hechten.

IK HEB EEN GEVOELIGE HUID. KAN IK buubs up-PRODUCTEN GEBRUIKEN?

De producten van buubs up zijn hypoallergeen en uitvoerig getest op verschillende huidtypes. Ook met een gevoelige huid kun je onze producten dus gebruiken, maar omdat iedere huid anders is, kunnen we hier geen garanties op geven. Twijfels? Test de producten eerst door een klein reepje van de tape of een patch af te knippen en dit enkele uren op je huid te dragen.

LET OP: eventuele irritatie ook kan ontstaan wanneer de producten niet op de juiste manier zijn aangebracht of verwijderd worden. Wanneer je huid nog niet helemaal droog was, er toch lotion of crÚme in of op de huid zit, wanneer je een product zonder kokos- of babyolie van de huid trekt, of de olie niet lang genoeg laat intrekken.  We raden tevens een maximale draagduur aan van 8 tot 10 uur. Wij kunnen niet garanderen dat er geen huidirritaties op zullen treden bij een langere draagduur.

VOOR WELKE CUPMATEN ZIJN buubs up-PRODUCTEN GESCHIKT?

Vrouwen met kleine borsten verwachten vaak dat we niets voor ze kunnen betekenen en vrouwen met grote borsten hebben dikwijls twijfels of onze producten hun borsten ook maar een fractie kunnen liften en ondersteunen. We hebben goed nieuws, want buubs up is geschikt voor alle borsten. Onze tapes en patches liften immers niet alleen, maar zijn ook perfect om je borst zo mooi mogelijk te vormen. Creëer met onze tapes prachtige rondingen bij kleine cupmaten, lift en shape middelgrote borsten met onze tapes of makkelijke patches, en combineer beide producten om datzelfde te doen voor de echt grote borsten.

ZIJN DE TAPES EN PATCHES VAN buubs up MEERDERE KEREN TE DRAGEN?

Nee, onze tapes en patches zijn een one time use-product. Herbruikbare alternatieven verliezen vaak al na 1 keer dragen kracht en effect, maar op de perfecte werking van buubs up kun je 100% vertrouwen.

HOE LANG DOE IK MET 1 VERPAKKING?

In 1 box buubs up no bra-borstlift patches zitten 3 paar patches voor 3 maal een perfecte lift. Hoe lang je met 1 rol no bra-borstlifttape van 5 meter (10 meter per bestelling) doet, verschilt per cupmaat; grote borsten hebben logischerwijs meer tape nodig voor een lift dan kleine cups. Gemiddeld kun je je borsten met 1 verpakking 5 tot 10 keer tapen.

HOE LANG KAN IK EEN buubs up-PRODUCT DRAGEN?

Van buubs up tapes en patches kun je tot een hele dag (of nacht  😉) plezier hebben. Wel raden we een maximale draagduur aan van 8 tot 10 uur, om het draagcomfort te kunnen garanderen en huidirritatie te voorkomen. Daarnaast raden we je aan de producten niet dagelijks te dragen. Het verwijderen van de tapes en patches werkt als een peeling en verwijdert dode huidcellen, waarna je er goed aan doet de huid van je borsten even met rust te laten. 

HEB IK TEPELCOVERS NODIG?

We raden je zeker aan de dunne, gevoelige huid van je tepels te beschermen met onze covers voor je aan de slag gaat met buubs up tape of patches. Why? Lees dan nog even het antwoord op de vraag hierboven.

HOE CUSTOMIZE IK DE TAPES EN PATCHES VOOR MIJN KLEDINGSTUK?

Voor je gaat tapen, is het verstandig om goed te kijken naar het kledingstuk dat je wil dragen. Volg met het tapen het model van de top of jurk om een volledig onzichtbaar effect te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar we geven een fijn voorzetje op onze HOW TO-pagina en HOW TO TAPE-kaart, die je standaard krijgt meegeleverd met je bestelling. Hou onze website en social kanalen in de gaten voor meer inspiratie en tips.

WAAR MOET IK OP LETTEN BIJ HET AANBRENGEN VAN DE TAPES EN PATCHES?

Naast het preppen van je huid (hóe lees je onder meer hierboven) is het belangrijk alle stappen op onze HOW TO-pagina nauwkeurig te lezen en te volgen. Verder is het aan te raden de tapes voor een spiegel aan te brengen, om elke borst zo gelijk mogelijk te liften en vormen. Haal ook niet direct alle folie van een strook tape of patch, om zo goed mogelijk te kunnen tapen en te voorkomen dat het materiaal aan elkaar plakt voor je het op je borst plakt.
TIP: je kunt bij het aanbrengen natuurlijk ook altijd de hulp van een vriendin inschakelen. #breastfriends

WAAR MOET IK OP LETTEN BIJ HET BIJKNIPPEN VAN DE TAPES EN PATCHES?

Bij gebruik van het no bra-borstlifttape raden we je aan de benodigde stroken vooraf voor je borst af te meten en te knippen. Na het aanbrengen eventuele zichtbare delen van de tape of patches bijknippen is geen probleem, maar kan pas nĂĄdat de producten voldoende gehecht zijn aan de huid. We raden aan na het tapen en wrijven (die heat activated glue moet je wel even aan het werk zetten) minimaal 20 Ă  30 minuten te wachten voor je gaat knippen.
Het bijknippen kan uiteraard met een gewone schaar, maar gaat vele malen makkelijker met onze speciale tape clipper. Kijk wel uit (obviously) dat je niet in je huid knipt of prikt, want het ding is vlijmscherp.

WAAR MOET IK OP LETTEN BIJ HET VERWIJDEREN VAN DE TAPES EN PATCHES?

Heel belangrijk: probeer de tapes of patches niet te snel van je huid te verwijderen, maar neem er even rustig de tijd voor. Dat is fijner voor jou en vooral voor je borsten - op je twee #breastfriends moet je wel een beetje zuinig zijn. Volg bij het verwijderen van de buubs up-producten verder altijd nauwkeurig alle stappen die je vind op  onze HOW TO-pagina.

WAT ALS MIJN HUID EEN BEETJE ROOD WORDT NA HET VERWIJDEREN VAN EEN buubs up-PRODUCT?

Het kan gebeuren dat je huid wat rood is na het verwijderen van onze tapes of patches. Dan is er niets aan de hand. De heat activated glue stimuleert de bloedsomloop op de plek waar het product is aangebracht, wat kan zorgen dat de huid iets roder oogt.

Verder werkt het verwijderen van de tapes en patches als een peeling waarmee dode huidcellen worden verwijderd. Ook dit proces kan wat roodheid veroorzaken, maar dit zal na enige tijd gewoon weer wegtrekken.

ZIJN DE BORSTLIFTPRODUCTEN WATERPROOF?

Zwemmen en douchen kan zorgeloos met de producten van buubs up, evenals hevig zweten op de dansvloer of in de sportschool. Nadat de unieke heat activated glue zo lang als voorgeschreven aan je huid is gehecht, kunnen de tapes en patches door en door nat worden, zonder los te laten of effect en kracht te verliezen. Omdat het natuurlijke materiaal ademt en je huid nabootst, droogt het ook weer snel nadat het nat is geworden.

LET OP: de producten zijn 100% waterproof wanneer deze aan je huid zijn gehecht. Stroken tape die grotendeels over elkaar zijn geplakt  (= geen 'heat') in plaats van op de huid zelf, kunnen wel loslaten onder water. Mogelijk gaat het hierbij om enkele randjes. Waar de producten direct op de huid zitten, zal gegarandeerd niets gebeuren.

ZIJN DE BORSTLIFTPRODUCTEN SWEATPROOF?

Nou, ja dus. Stap zonder na te denken de dansvloer op en leef je helemaal uit: die borsten zitten aan het einde van de avond nog precies waar je ze hebt achtergelaten.

WANNEER MOET IK DE TAPES EN PATCHES VAN buubs up NIET GEBRUIKEN?

De producten van buubs up zijn zoals gezegd hypoallergeen en uitvoerig getest op verschillende huidtypes. Maar omdat iedere huid anders is, kunnen de producten op extreem gevoelige huidtypes mogelijk irritatie veroorzaken. Test bij twijfel dus altijd ruim van te voren het product zoals aangegeven op onze HOW TO-pagina.

Gebruik onze producten verder enkel op gezonde, onbeschadigde huid. Kijk dan ook uit met littekenweefsel: littekens moeten minimaal acht maanden oud zijn voor je buubs up tape of patches gebruikt. Verder raden we af buubs up te gebruiken als je specifiek allergisch bent voor andere tape-producten. In deze gevallen is gebruik van onze tapes en patches op eigen risico. 

KOMEN DE PRODUCTEN OOK BESCHIKBAAR IN MEERDERE HUIDSKLEUREN?

 Dit staat zeker op onze agenda. Ons assortiment zal zo snel mogelijk worden aangevuld met meerdere huidstinten. Dit geldt voor zowel onze tapes als patches. Kom als eerste te weten wanneer het zover is door je - onderaan de homepage - in te schrijven voor onze nieuwsbrief én buubs up te volgen op onze socials.

IS buubs up OOK IN FYSIEKE WINKELS VERKRIJGBAAR?

Nóg niet, maar hier zijn we druk mee bezig. We repeat: kom als eerste te weten wanneer het zover is door je - onderaan de homepage - in te schrijven voor onze nieuwsbrief én buubs up te volgen op onze socials.


Staat jouw vraag er ondanks deze lange lap tekst niet tussen? Don't buub shy en neem contact met ons op via

SUPPORT@BUUBS-UP.NL?